s

För oss är det viktigt att förstå ert företag vad gäller kultur, värderingar och vision. Vi är ett bollplank som alltid finns tillgängligt. Genom tydliga och öppna dialoger arbetar vi för att vara din långsiktiga partner vid rekrytering.

Referenser
Annika Renestam

VP Global Education Services

EPIServer

Efter att ha rekryterat drygt 30 personer i min roll så blir man lätt lite kräsen vad gäller samarbetspartner för rekrytering. Mina önskemål om att ha en snabb, lyhörd, kompetent och tillgänglig leverantör med ett stort och kvalitativt nätverk kan lätt upplevas som ett önskescenario. Men efter att ha samarbetat med Linkz i ett par rekryteringar måste jag säga att jag är mer än nöjd. Linkz process från början till slut är vattentät. Deras löpande kommunikation, uppföljning och återkoppling är fantastisk. En sak jag uppskattat enormt är hur noggranna Linkz medarbetare är med att verkligen förstå uppdraget – men även företagskulturen, för att hitta rätt talang för uppdraget. I en vardag full av aktiviteter och möten är det ovärderligt att ha en rekryteringskonsult som ger allt i searcharbetet för att förstå såväl uppdrag som att hitta rätt talang för det. Det i kombination med tillgänglighet utöver det vanliga och ett väldigt varmt och personligt bemötande gör att jag starkt rekommenderar Linkz till andra bolag som söker talanger.

Stefan Lagerqvist

Arbetschef

Ikano Bostad

Linkz har genomgående varit väldigt professionella, engagerade och framförallt lyhörda. Även om jag inte alltid kunde vara supertydlig med vilken talang jag sökte så har Linkz, trots det, alltid kunnat hitta rätt talang. Detta för att de gav mig kontinuerlig återkoppling och bollade tankar, idéer och frågor med mig vilket gjorde att vi tillsammans kunde hitta rätt talang. Det har alltid också märkts att de är mycket kunniga inom branschen. Därför är jag stolt över att kunna rekommendera Linkz.

Pirjo Unnerstad

Head of HR

Ikano Bostad

Vi har samarbetat med Linkz i flera år och de har varit med oss på vår tillväxtresa. Vi har alltid fått ett professionellt, trevligt och engagerat bemötande. De är en bra samarbetspartner som återkopplar löpande under processens gång och håller utlovade tidsramar. De har vid flera tillfällen hittat talanger när marknaden varit tuff. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och därför kan jag varmt rekommendera Linkz.

Ett urval av våra kunder

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig