s

För oss är det viktigt att förstå ert företag vad gäller kultur, värderingar och vision. Vi är ett bollplank som alltid finns tillgängligt. Genom tydliga och öppna dialoger arbetar vi för att vara din långsiktiga partner vid rekrytering.

Processen

Uppstartsmöte

Mötet handlar i synnerhet om att vi tillsammans ska hitta en gemensam plattform för ett samarbete, där vi kan bidra med nya perspektiv och idéer inom rekrytering och konsulting.

Vidare diskuterar vi arbetssätt, tidigare erfarenheter och värderingar. Sedan gör vi en gemensam bedömning om samarbetet kan möta båda parternas förväntningar.

Oavsett om din verksamhet har behov av rekrytering av nya talanger eller tillfälliga konsulter, är vår vision att länka ihop dig med människor som blir en naturlig del av er verksamhet.

Strategimöte

Vi ses på ett möte tillsammans med den rekryterande chefen för att diskutera roll, förväntningar, kompetens, erfarenhet samt de egenskaper ni söker hos talangen/konsulten. Vi går även igenom team- och företagskultur, utvecklingsmöjligheter, utmaningar och framgångar i er verksamhet. Genom tydlighet, öppenhet och engagemang kan vi bilda oss en klar uppfattning om dina behov vad gäller rekrytering och/eller konsulting.

Utifrån de förväntningar som vi har kommit fram till så lägger vi upp olika strategier för att hitta rätt talang/konsult till er verksamhet

Rekryteringsprocess

Vi gör en branschkartläggning och använder oss av vårt stora nätverk, men även andra verktyg för att finna de personer som uppfyller kravprofilen som vi gemensamt har tagit fram.

Vid rekrytering så tar vi fram en talanglista som ni får bearbeta i form av en urvalsprocess. Utifrån våra väl genomtänkta intervjuer med talangerna så presenterar vi sedan dem för er. Vi tillhandahåller även relevant underlag, referenser och UC. Under hela processen är vi delaktiga som en neutral part och om behovet finns så är vi även med under er intervju med talangerna.

Är ni i istället i behov utav konsulter så går vi igenom projekttyp, tid och arvode för att sedan presentera lämpliga konsulter för uppdraget.

Signering

Nu har ni kommit överens om vilken talang/konsult som är rätt för er verksamhet. Vid rekrytering av en talang så sker signeringen mellan er. Och vid inhyrning av en konsult så sker signering för samarbetet mellan er och Linkz.

Boka ett möte med oss redan idag!

Tillgänliga konsulter
Referenser
Annika Renestam

VP Global Education Services

EPIServer

Efter att ha rekryterat drygt 30 personer i min roll så blir man lätt lite kräsen vad gäller samarbetspartner för rekrytering. Mina önskemål om att ha en snabb, lyhörd, kompetent och tillgänglig leverantör med ett stort och kvalitativt nätverk kan lätt upplevas som ett önskescenario. Men efter att ha samarbetat med Linkz i ett par rekryteringar måste jag säga att jag är mer än nöjd. Linkz process från början till slut är vattentät. Deras löpande kommunikation, uppföljning och återkoppling är fantastisk. En sak jag uppskattat enormt är hur noggranna Linkz medarbetare är med att verkligen förstå uppdraget – men även företagskulturen, för att hitta rätt talang för uppdraget. I en vardag full av aktiviteter och möten är det ovärderligt att ha en rekryteringskonsult som ger allt i searcharbetet för att förstå såväl uppdrag som att hitta rätt talang för det. Det i kombination med tillgänglighet utöver det vanliga och ett väldigt varmt och personligt bemötande gör att jag starkt rekommenderar Linkz till andra bolag som söker talanger.

Stefan Lagerqvist

Arbetschef

Ikano Bostad

Linkz har genomgående varit väldigt professionella, engagerade och framförallt lyhörda. Även om jag inte alltid kunde vara supertydlig med vilken talang jag sökte så har Linkz, trots det, alltid kunnat hitta rätt talang. Detta för att de gav mig kontinuerlig återkoppling och bollade tankar, idéer och frågor med mig vilket gjorde att vi tillsammans kunde hitta rätt talang. Det har alltid också märkts att de är mycket kunniga inom branschen. Därför är jag stolt över att kunna rekommendera Linkz.

Pirjo Unnerstad

Head of HR

Ikano Bostad

Vi har samarbetat med Linkz i flera år och de har varit med oss på vår tillväxtresa. Vi har alltid fått ett professionellt, trevligt och engagerat bemötande. De är en bra samarbetspartner som återkopplar löpande under processens gång och håller utlovade tidsramar. De har vid flera tillfällen hittat talanger när marknaden varit tuff. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och därför kan jag varmt rekommendera Linkz.

Ett urval av våra kunder

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig