s

När du som konsult ska ta dig an ett nytt uppdrag så vet vi att tydlighet, ärlighet och snabb återkoppling är viktigt. Därför är vi lyhörda inför dina förväntningar.
Vi hjälper dig att hitta ett uppdrag och en uppdragsgivare som tillfredsställer dina behov.

Processen

Samarbetssamtal

Vi lyssnar in vad du har för förväntningar på kommande uppdrag och vilken typ av uppdragsgivare som du söker. Det gäller allt ifrån de arbetsuppgifter du drivs utav, längden på uppdraget och dina ekonomiska förväntningar. Vi gör det också tydligt vad gäller våra förväntningar på varandra i samarbetet.

Uppdragssamtal

Vi presenterar ett konkret uppdrag baserat på tidigare information gällande dina förväntningar på uppdragsgivare, utmaningar och motiverande faktorer. Vi gör det också tydligt för dig vad uppdragsgivaren har för förväntningar vad gäller din kompetens och roll.

Konsultintervju

Du får träffa en uppdragsgivare över ett möte så att ni får en tydlig bild av varandra. Om förutsättningar och förväntningar kan mötas från båda parterna så bekräftar ni ert samarbete vidare till oss.

Uppdragssignering

Signering sker mellan dig och oss. Ditt uppdrag påbörjas nu med din nya uppdragsgivare.

Boka ett möte med oss redan idag!

Uppdrag

Life - Navision Dynamics-konsult till Stockholm (tillsatt!)

Life Europe är Nordens ledande handelsplats för produkter och tjänster inom hälsa. Nu söker de en stjärna inom Navision Dynamics. Som start är projektets längd 80 timmar med start omgående och med möjlighet till förlängning. Timmarna kan fördelas flexibelt men timmarna ska vara fördelade på minst 20 timmar/veckan. En del av arbetet kan ske på distans. 

I rollen kommer du som konsult att hjälpa till med:

Kartläggning samt dokumentering av flöden och processer.
Implementering av Visma med NAV.
Implementering av NAV och Litsium i Norska verksamheten.
Rådgivning och konsulting i hur det befintliga flödesschemat kan förbättras.

Låter det intressant? Kontakta vår affärsansvarig Reza Rad. 

Uppsala Bostadsförmedling- Interimschef (Tillsatt)

Uppsala Bostadsförmedling är ett kommunalt aktiebolag med uppdraget är förmedla hyresrätter från privata och kommunala hyresvärdar i Uppsala regionen. Detta görs genom en digital och modern förmedlingstjänst som är enkelt och tryggt för bostadssökande att använda. 

Till avdelningen Kundservice och förmedling söker vi en interimschef som kommer har fokus på HR-frågor såsom rehabilitering, rekrytering och verksamhetsutveckling. Även det dagliga operativa ansvaret ligger hos personen. Avdelningen består av 15 personer fördelad mellan teamen kundservice och förmedling. 

Som interimschef för avdelningen behöver du vara en trygg och stabil ledare, kunna hyresmarknaden och ha mycket god erfarenhet i rehabiliteringsfrågor och personalfrågor i stort. Att kunna leda en avdelning med ett lugn under stressiga perioder speglar ditt ledarskap. 

Uppdraget pågår i 3 månader och kan komma att förlängas. Kontoret finns i Uppsala.

Låter det intressant? Kontakta vår affärsansvarig Reza Rad. 

Ett urval av våra kunder

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig