s

Tre anledningar till att talanger tar nästa steg i karriären

Lärdomar

När vi på Linkz pratar med talanger så ser vi till att lyssna in talangens tankar, erfarenheter och hur personen ser på framtiden. Vi bygger upp en relation mellan oss och talangen vilket gör att vi vet när timingen är rätt för ett nästa karriärsteg, vad talangen förväntar sig och vad som skulle vara en spännande utmaning för talangens utveckling. Det här är anledningarna till att talanger väljer att samarbeta med oss på Linkz.

Timing

Rätt timing när en talang ska ta nästa steg i karriären handlar om vart personen befinner sig i livet idag. Att pricka in rätt timing är inte lätt som utomstående men genom att bygga en relation så vet vi när talangen är redo. Att timingen ligger rätt i tiden kan exempelvis bero på att talangen varit anställd på en arbetsplats under en längre tid och nu behöver ett nästa karriärsteg för sin fortsatta utveckling.

Förväntan

Vi är alla individer och vi alla har olika förväntningar, stora som små. Därför är det viktigt för oss att lyfta förväntningarna från både talang och företag både innan och under rekryteringsprocessen.

Förväntningarna i fråga kan handla om lön och förmåner, ledarskap, företagskultur och visioner.

Resultatet när förväntningarna överensstämmelser mellan talang och företag skapar dels goda förutsättningar för ett lyckat professionellt samarbete, men det finns också en glädje emellan som är äkta.

Vi vet att den här skillnaden kan se till att en talang hamnar i rätt roll, på rätt arbetsplats.  

Utveckling

Vi säkerställer att talangens nästa utmaning är utvecklande för personen i fråga. Vad som är utvecklande kan vara nya arbetsuppgifter, större ansvar och en chef som ger dig nya perspektiv och inspirerar dig till att växa.

Vi lyssnar och tar in vad talangen säger vilket gör att vi kan förstå vad som är utvecklande för respektive talang. För vi vet att när en talang är på en arbetsplats som motsvarar både de personliga och professionella förväntningarna så kan företaget nå nya höjder samtidigt som talangen känner sig delaktig och engagerad. Vi på Linkz får talanger och företag att utvecklas tillsammans.

Att ständigt arbeta med dessa faktorer gör att vi har skapat och fortsätter att skapa starka relationer med både talanger och företag. 

Dela
Tillbaka till aktuellt

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig