s

Vad kännetecknar Linkz som rekryteringsbolag?

Lärdomar

Många rekryterare idag vill ivrigt få igenom en rekrytering mellan en talang och ett företag. Likt en telefonförsäljare som bara vill att du säger ja, för att sedan ringa vidare. Det må vara en taktik som ibland fungerar, men vi tror på ett mer långsiktigt arbetssätt.

Vi på Linkz hanterar processen i en rekrytering med stor ödmjukhet och respekt. Detta för att relationen er emellan ska bli långsiktig, framgångsrik och glädjefull. Tillsammans med vår expertis inom de branscher vi verkar i kan vi hjälpa våra kunder och talanger till rekryteringar som bäddar för en god arbetsrelation dem emellan.

En rekrytering innefattar trots allt stora beslut för både talanger och kunder. Det är inte bara ett CV som ska matcha en roll, det är en individ som ska bli en naturlig del av en företagskultur. Samtidigt som denne bidrar i det dagliga arbetet och utvecklas för varje vecka som går. Därför behöver känslan mellan alla parter vara god och den känslan arbetar vi ständigt för att vidhålla när vi arbetar med våra rekryteringar.

Idag är vi stolta över att kunna visa upp våra samarbetspartners. Förutom att de är väletablerade företag med stor kompetens inom sina områden så arbetar de även utefter sunda värderingar.

Läs mer om oss på Linkz och vårt arbetssätt här!

Dela
Tillbaka till aktuellt

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig