s

Full fart framåt!

Linkz

Det har varit full fart hos Linkz de senaste veckorna och tiden rusar snabbt framåt. I samband med att vi flyttade till vårt kontor på Kungsgatan 29 i Stockholm under augusti så är det mycket som har hänt och ibland kan det vara bra att stanna upp och se tillbaka.

Vi har hjälpt flera talanger att hitta nya karriärmöjligheter som tillgodoser deras behov vad gäller timing, förväntan och utveckling. Responsen från talangerna och kunderna har varit mycket positiv vilket i sin tur skänker oss mycket glädje!  

Vi har erhållit nya konsultuppdrag och försett kunder med grymma konsulter som klivit in i verksamheterna och gjort ett gediget arbete.

Hevjin, som är kundansvarig här på Linkz har varit ute och rest över vårt avlånga land och besökt olika kunder. Kundmötena är en bra måttstock på att vårt arbete över hela Sverige fungerar och med tiden börjat ge goda resultat.

Andreas, vår digital communicator har arbetat hårt med vår nya hemsida och sedan lanseringen skedde så har han varit ute och träffat flera intressanta personer som delar med sig av sina lärdomar till oss. Allt detta publiceras sedan i form av artiklar på linkz.se och framöver kommer det att dyka upp flera nya, spännande artiklar! Vi publicerar även nyheter i form av lärdomar som vi delar med oss utav och vad som är nytt hos oss!

Följ oss gärna på sociala medier så är ni garanterade att se dessa nyheter så fort det dyker upp!

Utöver det dagliga arbetet så har vi även hunnit med en team-building-resa till Berlin.

Våra sociala medier: 

  

Dela
Tillbaka till aktuellt

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig