s

Vi presenterar vår kund – MTA Bygg & Anläggning!

Linkz

Det finns mycket gott att säga om vår samarbetspartner MTA Bygg & Anläggning. Men att de blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplats från 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018 säger mycket. MTA är ett företag vars goda arbetsmiljö inte bara bidragit till att vårt samarbete med dem varit så bra – det genomsyrar hela verksamheten.

MTA startade sin verksamhet i april 2010 där visionen var att skapa ett företag med en ny företagskultur, enkla och snabba beslutsvägar samt ett utpräglat entreprenörskap med kunden i fokus. MTA är ett lokalt bygg- och anläggningsföretag i Halmstad, Varberg och Helsingborg med verksamhet i hela Halland och Skåne. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörerna på den halländska byggmarknaden. Efter sex års verksamhet har MTA växt till att sysselsätta ca 300 stycken medarbetare med hög kompetens och ett engagemang utöver det vanliga.

MTA driver sin verksamhet med ständigt fokus på långsiktiga och personliga relationer med kunder, medarbetare och leverantörer som en grund för framgångsrika affärer. MTA ska även med sin erfarenhet och kompetens utveckla, producera, förvalta och förädla egna projekt.

Visionen är att MTA ska vara det självklara valet för varje kund som ska förverkliga ett bygg- och anläggningsprojekt. Det ska vara självklart för medarbetarna att vara stolta över att vara en del av MTA och aldrig vilja byta arbetsgivare.

MTA:s projekt ska ha en god arbetsmiljö med en säker och resurseffektiv produktion som innebär rätt kvalitet överlämnad i rätt tid och med minsta möjliga miljöpåverkan.

MTA:s värdeord kretsar kring inspiration, lyhördhet, omtanke och utveckling – och det är med dessa värderingar i ryggen som de blivit till den stora aktör de är idag.

Lockas du av tanken att bli en del av MTA Bygg & Anläggning? Just nu ligger en roll ute hos oss som Platschef inom Byggservice till Halmstad.

Om rollen ej passar er men ni ändå är intresserade av ett arbete hos MTA Bygg & Anläggning, hör av till vår researchkonsult Elin Hellenius på tel: 079-076 41 13 eller mail: elin@linkz.se 

Dela
Tillbaka till aktuellt

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig