s

Vi presenterar vår samarbetspartner – Einar Mattsson!

Linkz

Einar Mattsson är moderbolag i en familjeägd koncern bestående av fyra bolag och har varit verksamma på fastighets- och byggmarknaden sedan 1935. Idag är Einar Mattsson Stockholms största privata ägare av hyresbostäder med ca 5 200 bostäder och bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i Stockholms län.

Personen Einar Mattsson lämnade sitt familjehem på Väddö 1927 för att ta anställning som snickare i Stockholm. Med sig hade han sina bara händer och en egenhändigt hopsnickrad verktygslåda. Företaget grundande han 1935 då han blev erbjuden att bebygga en villatomt i Södra Ängby. Hans passion för att bygga handlade inte enbart om hantverket i sig; en lika stark drivkraft var att skapa ett bättre boende för stadens invånare.

Dessa värderingar lever kvar i bolaget Einar Mattsson än idag där deras värderingar grundas i innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande.

Einar Mattsson är ett praktexempel när det kommer till vikten av att behandla sina medarbetare på ett bra sätt, vilket varit en stor bidragande faktor till deras framgång. De är också ett modernt bolag som utvecklar egna hyresbostäder vilket gjort att de kunnat växa trots en ibland, svängig marknad.

Einar Mattsson är verkligen ett företag att se upp till och vi på Linkz har sedan i somras haft ett samarbete med dem. De är mycket ärliga och öppna i sin kommunikation vilket gör dem till en uppskattad samarbetspartner.

Vill ni bli en del av Einar Mattsson? Just nu ligger det ute ett uppdrag som Entreprenadingenjör i Stockholm. Ni kan läsa om uppdraget HÄR!

Om rollen inte passar just er men ni ändå är intresserade av att bli en del utav Einar Mattsson, hör av er till oss på tel: 010 16 00 640 eller mail: relationer@linkz.se

Dela
Tillbaka till aktuellt

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig