s

Vi presenterar vår samarbetspartner – Ikano Bostad!

Linkz

Ikano Bostads värderingar baseras på sunt förnuft, enkelhet, att arbeta tillsammans och att våga gå sin egen väg. Ikano var en del av IKEA när Ingvar Kamprad grundade bolaget år 1943 och idag ägs fortfarande Ikano av familjen Kamprad.

Ingvar Kamprad sa en gång: ”våra konkurrenter kan kopiera många delar av vår affärsverksamhet, men aldrig vår företagskultur. Det är den som skiljer vårt företag från våra konkurrenter” och det är någonting som verkligen präglar Ikano Bostad och deras företagskultur.  

Linkz har sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med Ikano Bostad. Där vi är ett stöd för dem vid rekryteringar och där vi länkar ihop dem med talanger som blir en betydande del av deras verksamhet. Att arbeta på Ikano Bostad är en möjlighet att få bli en naturlig del av de fina värderingar som de alltid har med sig i sitt arbete. Vi är därför stolta över att vårt arbete på Linkz, med de värderingar vi besitter inom vår verksamhet, har bidragit till ett lyckat samarbete oss emellan.

Ikano Bostad är ett bostadsbolag som vågar tänka annorlunda. De drivs av att hitta lösningar som gör att vardagen blir enklare och därav förenklar människors liv. De menar att arbetet blir bäst när de arbetar tillsammans med sina samarbetspartners. Någonting vi på Linkz helt står bakom och som gör att vi alltid anstränger oss till vårt yttersta för att hitta rätt talanger till deras verksamhet.

Lockas ni av tanken av att bli en del Ikano Bostad? Då borde ni kolla in uppdragen som senior kalkylingenjör inom mark och bygg hos Ikano Bostad HÄR!

Om rollen inte passar er men ni ändå är intresserade av att bli en del utav IKANO-familjen, hör av er till oss på: tel: 010 16 00 640 eller mail: relationer@linkz.se

Dela
Tillbaka till aktuellt

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig