s

Vi presenterar vår samarbetspartner – JVAB!

Linkz

JVAB är en stolt samarbetspartner till oss på Linkz. En ärlig och god kommunikation oss emellan har bidragit till att vårt samarbete varit bra sedan dag ett och känslan är att det är så det kommer att förbli.

JVAB är ett stolt familjeföretag som grundades 1985 och den familjära och personliga känslan lever kvar i bolaget än idag. När företaget startade så var ambitionen klar: de skulle fokusera på det dem är bäst på och utvecklas i en takt där de aldrig kompromissar med kvalitén på deras arbete och service mot deras kunder.

JVAB producerar anläggningar som är nödvändiga för att samhället ska fungera. De utför entreprenadprojekt inom områdena mark och väg-, vatten och avlopp- samt anläggningsarbeten. Deras geografiska marknad är Storstockholm där kunderna är professionella beställare inom offentlig sektor samt inom privata näringslivet.

Är det någonting som vi på Linkz uppmärksammat lite extra hos JVAB så är det deras goda företagskultur. Speciellt när det kommer till hur de behandlar sina medarbetare. Förutom att medarbetarna är kompetenta och engagerade så har de också ett genuint intresse för deras kunders vardag och problem. Deras företagskultur ger utrymme för medarbetarna att utvecklas, både som människa och i sitt yrkesliv. Någonting man som anställd inte ska underskatta.

JVAB är ett flexibelt familjeföretag med korta beslutsvägar och högt i tak som hanterar sina projekt med stor glädje och kompetens. De har ett gott rykte på marknaden och kanske är det pga av deras värderingar som grundar sig:

Kommunikation – Att ge och ta feedback på ett öppet och respektfullt sätt. Ärlighet – Att vara ärlig och uppriktig och visa respekt för löften och åtaganden Roligt – Att ha roligt är att känna arbetsglädje och stolthet över det man åstadkommer. Teamarbete – Att jobba i ett team hos JVAB innebär att alla jobbar mot samma mål och samarbetar på vägen dit.

Just nu söker JVAB en kalkylingenjör som bli en del av JVAB-familjen.

Om rollen inte passar just er men ni ändå ser att ni skulle trivas som en fisk i havet hos JVAB. Hör av er till oss på tel: 010-16 00 640 eller mail: relationer@linkz.se

Dela
Tillbaka till aktuellt

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig