s

Vi som arbetar här på Linkz är ett sammansvetsat gäng. Vi brinner för det vi gör och tillsammans arbetar vi med stor glädje mot stora mål.

Om oss

Personlig kontakt och långsiktighet gör att vi har starka relationer med såväl talanger som kunder. Vår expertis inom de branscher vi verkar i, tillsammans med våra värderingar, har bidragit till att några av Sveriges största aktörer valt att samarbeta med oss.

Tillsammans arbetar vi mot visionen att bli den absoluta länken mellan talang och företag.

Linkzfamiljen

Reza Rad

Affärsansvarig/grundare

När Reza fick sin första ledarroll var det starten på vad som senare skulle bli grundandet av Linkz. I sin första ledarroll var han med och byggde upp en verksamhet på 75 personer åt Skolverket. Under resan lärde han sig mycket om sig själv, dels vad han är bra på men också de egenskaper som han behövde kompletteras med. Reza fick sedan möjligheten att bli gruppchef på ett kommunalt bolag inom fastighetsbranschen. Tillsammans med ett team med god dynamik och hög kompetens lyckades verksamheten leverera hög kvalitet vad gäller förmedlingstjänster hos privata fastighetsägare samt slå rekord i NKI. År 2015 grundade Reza rekryteringsbolaget Linkz där han idag får utlopp för sitt mod och goda förmåga att bygga framgångsrika relationer med talanger som såväl kunder.

”Jag upplever att jag kommer bra överens med alla typer av människor. Både privat och professionellt har jag alltid haft olika människor närvarande i mitt liv. Att arbeta i ett dynamiskt team är därför viktigt för mig. Jag är en person som behöver ta mig an nya utmaningar för att få de där kickarna som driver mig framåt, därför passar vårt arbete här på Linkz mig så bra”.

Hevjin Tasci

Kundansvarig/delägare

Hevjin påbörjade sin karriär inom internationell försäljning. Där har hon arbetat med olika typer av människor över hela världen inom automotiv och industribranschen. Arbetet har till stor del handlat om att bygga långsiktiga relationer där utmaningen alltid varit att framhäva människors bästa sidor för att tillsammans hitta en gemensam plattform för att hålla affärerna vid liv – och samtidigt ha en fin personlig relation längst vägen. Dessa egenskaper förde Hevjin till Linkz och idag arbetar hon med såväl talanger som kunder – där hon alltid vill se till att relationerna emellan blir glädjefulla och framgångsrika.

”Jag brinner för att bygga relationer och det är min styrka. Jag har också ett genuint intresse för människor vad gäller exempelvis kultur och bakgrund. Att ingå i en relation med en människa eller ett företag från början till slut för att sedan kunna se tillbaka på hela resan och vad det faktiskt har givit båda parterna är för mig en enorm drivkraft. Då ser man också hur viktig relationen och kommunikationen är för att nå det slutgiltiga målet”.

Ett urval av våra kunder

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig