s

Ett möte med oss handlar utöver ett karriärsteg även om en möjlighet för dig att få nya perspektiv i ditt yrkesliv.
Vi lyssnar, stöttar och hjälper dig med dina mål.

Timingen i valet av ditt nästa karriärsteg ska kännas naturligt och förväntansfullt.

Karriärmöjligheter

Formpipe - .Netutvecklare Stockholm

Ikano Bostad - Ackvisitör Samhällsfastigheter Stockholm

Vill du ha ett arbete som kombinerar affärer och idérikedom? Vi erbjuder dig en stimulerande och kreativ roll som ackvisitör inom Vårdboende. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten                                                        

Du ingår i enheten Fastigheter som både utvecklar och förvaltar vårdboenden och hyresbostäder. I rollen som ackvisitör ansvarar du för förvärv av mark, fastigheter och byggrätter. Du kartlägger marknaden för att hitta möjliga förvärv, gör marknadsanalyser, utformar idéer, förhandlar och genomför affärer. Du söker aktivt upp och utvecklar långsiktiga relationer med kommuner, operatörer, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. I rollen ingår det att ständigt utveckla och förvalta vår byggrättsportfölj med fokus på fastigheter som vi själva ska äga och förvalta. Allt detta gör du i nära samarbete med övriga ackvisitörer, projektutvecklare och många andra inom Ikano Bostad.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

– Högskoleutbildning med arkitekt-/ byggteknisk inriktning eller motsvarande, alternativt gymnasieutbildning kombinerad med minst 12 års arbetslivserfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen

– Minst 5 års erfarenhet av utveckling av samhällsfastigheter/ vårdboenden

– Bred erfarenhet av projektutveckling och affärsutveckling

– God kunskap om fastighetsmarknaden, dess mekanismer och utveckling

– Kunskap om fastighetsekonomi, finansiering, fastighetsjuridik, bygglagstiftning och exploateringsfrågor

– Kunskap om PBL och exploateringsfrågor

– Kunskap om Miljöbalken

– Förhandlingsvana

– Ett upparbetat kontaktnät i branschen

– God kunskap om de kommunala processerna och arbetsmetoderna inom plan- och exploateringskontor samt goda kontakter inom kommuner och landsting

Som person är du analytisk, driven och kreativ. Du är en naturlig relationsbyggare som har förmågan att skapa och bibehålla goda och långsiktiga relationer. Du har en vilja att med glädje och entusiasm hitta affärsmöjligheter och skapa nya vårdboenden. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samarbeta med kollegor och samarbetspartners. För att trivas i rollen krävs det att du självständigt kan lägga upp, planera, samordna och utföra arbetet i enlighet med uppsatta mål och företagets rutiner och krav.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Signalisten - Upphandlare Stockholm

Nu söker vi dig som är en erfaren upphandlare och som kan entreprenadupphandling.

Din tjänst som upphandlare hos oss kommer att ingå i vår centrala avdelning Staben, där även tre ytterligare upphandlare ingår. Utöver upphandling ingår HR, Lön, IT, arkiv, GDPR, kvalitets- och hållbarhetsfrågor i Staben. Du kommer att rapportera till Stabschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• I samarbete med avtalsägare sätta krav och ramar för att uppnå en så optimal och affärsmässig upphandling som möjligt. I detta ingår även att hantera processen för eventuella överprövningar (med stöd av jurist)
• Upphandling av projekt, avtal och konsulter inom allt som vår verksamhet behöver (det kan vara allt från entreprenadupphandling till ny IT-leverantör och friskvård).
• Du kommer även att utgöra ett specialiststöd till organisationen inom upphandling och direktupphandlingsfrågor.
• I samarbete med de andra upphandlarna ska du även se till att upphandlingsprocessen, styrdokument och rutiner revideras löpande.
• Vi arbetar i E-avrop för att genomföra upphandlingar och i Evolution för dokumenthantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• För tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, gärna akademisk
• Erfarenhet av att självständigt genomföra upphandlingar enligt LOU
• Minst 5 års erfarenhet från roll som upphandlare i offentlig sektor
• Dokumenterad erfarenhet av entreprenadupphandlingar.
• Erfarenhet av något upphandlingsverktyg

Du har även goda kunskaper i Office-paketet (främst MS 365) samt erfarenhet av och är trygg med att arbeta i digitala system. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du vara målmedveten och kan på ett bra sätt planera och organisera ditt arbete. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines. Vidare trivs du att arbeta i en roll där du samarbetar med andra och fokuserar mot ett gemensamt mål. Vi tror att du är lösningsorienterad och snabbt hittar lösningar på uppkomna problem. Därutöver förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bjerking - Teamledare Trä Stockholm/Uppsala

SBB - Projektchef samhällsfastigheter Stockholm

SBB - Förvaltningsadministratör samhällsfastigheter Stockholm

SBB - Förvaltare inom samhällsfastigheter Stockholm

Nu har du chansen att arbeta på Europas ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Tycker du detta låter spännande? Då ska du fortsätta läsa.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande av svenska hyresbostäder och samhällsfastigheter i Norden. Bolaget är en viktig, pålitlig och självklar samarbetspartner till kommuner, regioner och statliga myndigheter vad gäller utvecklingen av svenska liksom nordiska fastigheter inom social infrastruktur.

Till vårt Stockholmskontor i Nacka behöver vi förstärkning av en senior förvaltare inom affärsområdet samhällsfastigheter med fokus på LSS/HVB. Vi letar efter en person med mycket driv och energi som har kunden i fokus. Teamet som du kommer att bli en del av är mycket erfaret och kompetent med en kultur som genomsyras av stor ödmjukhet, prestigelöshet och entreprenörsanda.

Din roll:

För att kunna lyckas i rollen som senior förvaltare behöver du vara handlingskraftig och agera med lösningen i fokus. Du kommer i huvudsak att arbeta med följande områden:

-Uthyrning och omförhandling av avtal

-Kundvård

-Hyresgästanpassningar

-Fakturahantering

-Myndighetsrelaterad kontakt

 

Vi förväntar oss att du besitter följande kompetens och erfarenhet:

-Hög nivå av kommunikativ förmåga i tal och skrift

-Mycket god förhandlingsvana

-Förvaltning av samhällsfastigheter eller kommersiella fastigheter i minst 5-7 år

-Mycket goda juridiska kunskaper

-Yrkeshögskoleutbildning inom fastighetsförvaltning, 400 poäng

-Tjänstens beskaffenhet kräver att du har körkort och behöver kunna resa i tjänst

Ikano Bostad - 2 Distriktinköpare Stockholm

Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten

Som Distriktsinköpare ansvarar du för att Distriktets inköpsarbete bedrivs enligt företagets policy, riktlinjer och processer. Du genomför de inköp du ansvarar för i projektet och stöttar Distriktet i frågor om inköp.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

– Genomföra projektupphandlingar samt visst arbete med regionala ramavtal

– Utveckla och förbättra inköpsprocessen, rutiner och mallar

– Uppföra inköpsplan i projekten

– Vara delaktig i tvärfunktionella inköpsgrupper

– Medverka till erfarenhetsåterföring

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig med:

– Högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

– Minst 3 års erfarenhet av inköpsarbete

– Branscherfarenhet

– Goda kunskaper inom entreprenadjuridik

– God förhandlingsvana

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Därför behöver du vara driven, handlingskraftig och en relationsbyggare. Du har god affärsmässighet och är kostnadsmedveten. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv.

CA Fastigheter - Byggprojektledare ROT Malmö

CA Fastigheter ingår i den familjeägda CA koncernen. Vi äger fastigheter i attraktiva tillväxtregioner – både i och utanför Sverige. Totalt omfattar fastighetsbeståndet cirka 675 000 kvm. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till ett fastighetsbolag där hållbarhet och säkerhet alltid finns med i vardagen och en företagskultur som präglas av nära samarbeten och korta beslutsvägar.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se

Arbetsuppgifter

CA Fastigheter växer och utökar nu organisationen med en byggprojektledare med ROT-kompetens till teamet i Malmö. I rollen som Byggprojektledare kommer du att leda och ansvara för spännande projekt i Malmöregionen. Projekt- och fastighetsportföljen är varierande, vilket innefattar nyproduktions, ombyggnation- och ROT-projekt av bostäder, småhusenhet, kommersiellt i storleken 50-200 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter

– Huvudprojektansvarig för byggprojekt från detaljplaner till färdigställande

– Inköp, projektering och kalkylering

– Upphandla konsulter inom arkitektur, konstruktion LA, etc.

– Leda byggmöten, ta fram prognoser, hantera ÄTA-hantering, kontrakthantering

– Bidra till och utveckla processer, rutiner och arbetssätt inom ramen för rollen

Din bakgrund och person

– Minst 10 års branscherfarenhet från både entreprenad- och fastighetsbolag, varav minst 5 års erfarenhet som projektledare/projektchef/byggprojektledare

– Goda kunskaper inom AB/ABT och ABM

– BAS P/U

– Eftergymnasial utbildning, civil- eller högskoleingenjör

CA Fastigheter söker en prestigelös, ansvarsfull och strukturerad person som trivs i en bred och omväxlande roll. Vill du arbeta i en miljö där engagemang, framåtanda och självständighet uppskattas, kommer du antagligen att trivas hos CA Fastigheter. Du behöver även kunna hantera svenska flytande i såväl tal som skrift och även ha goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Konfidentiellt - Styrelseledamot (Tillsatt)

CA Fastigheter - Byggprojektledare Tidiga skeden Malmö (Kommande)

Castellum - Projektutvecklare Göteborg

Castellum - Affärsutvecklare Göteborg (Tillsatt)

Coromatic - Byggingenjör Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad - 2 ackvisitörer Stockholm (Tillsatt)

Vi söker nu två ackvisitörer till Bostadsutveckling i Stockholm. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten

I rollen som ackvisitör ansvarar du för förvärv av mark, fastigheter och byggrätter. Du kartlägger marknaden för att hitta möjliga förvärv, gör marknadsanalyser, utformar idéer, förhandlar och genomför affärer. Du söker aktivt upp och utvecklar långsiktiga relationer med kommuner, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. I rollen ingår det att ständigt utveckla och förvalta marknadsområdets byggrättsportfölj. Du har nära samarbete med ackvisitörer, projektutvecklare och många andra inom Ikano Bostad. Du rapporterar till Ackvisitionschefen.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

– Högskoleutbildning med byggteknisk, arkitektonisk eller motsvarande inriktning

– Flera års erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen

– Erfarenhet från projektutveckling

– Goda kunskaper om de kommunala processerna, PBL och exploateringsfrågor

– Goda kunskaper inom fastighetsekonomi och fastighetsjuridik

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du behöver vara en god förhandlare som drivs av att hitta affärsmöjligheter. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar och bibehåller långsiktiga relationer. Du kan uttrycka dig väl i både tal som skrift. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare som trivs med att motivera andra, då kan det vara dig vi söker. B-körkort är ett krav.

Bli en del av oss

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april. Mer information om tjänsten kan ges av Reza Rad, 070-7822899, reza@linkz.se.

 

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

MTA bygg & anläggning - Platschef Halland (Tillsatt)

Vi söker dig

MTA expanderar norrut och har ett antal stora kommande projekt norr om Varberg och i Kungsbacka. Vi vill på lite längre sikt även etablera oss i Göteborgsområdet.

Vi söker dig som redan idag arbetar som platschef i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka och har ett väl etablerat kontaktnät i området.

Nu har du chansen att få vara med från början när vi startar upp en ny verksamhet och få vara delaktig i skapandet av ett vinnande team.

Arbetsuppgifter

Som Produktionsledare (Platschef) på MTA arbetar du med allt ifrån nyproduktion av olika bygg- och anläggningsprojekt till anpassningar och ombyggnationer i befintliga fastigheter.

Du ansvarar planering och produktionsledning, arbetsmiljö, samordning med underentreprenörer och leverantörer, uppföljning av projektbudget och är kundens huvudkontakt i projektorganisationen.

Gemensamt för en tjänst hos MTA är att du får du möjlighet att leda och delta i många intressanta bygg- och anläggningsprojekt och arbeta i ett värderingsstyrt byggföretag som sätter arbetsglädje och trivsel i fokus.

Kompetens och utbildning

Du är har minst 5 års erfarenhet som platschef inom nyproduktion och ombyggnader.

Under din karriär har du samlat på dig bred teknisk kunskap om byggprocessen och dokumenterad erfarenhet inom planering, kostnadsuppföljning, KMA samt produktion. Erfarenhet av ledarskap och vana att hantera personal i en projektorganisation är också viktigt.

Personlighet

För oss är det viktigt med självständighet och god initiativförmåga samt förmåga att hitta lösningar. Du är genuint intresserad av projektledning, personal och är kundorienterad. Vidare trivs du med att arbeta strukturerat och noggrant och har en god helhetssyn där du förstår olika samband och hur ditt agerande och dina beslut påverkar affären. Vi söker en naturlig ledare som trivs med att motivera andra runt omkring sig. Om du gillar att vara mitt i projekten och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas hos oss!

SBB - Senior förvaltare inom LSS/HVB (Tillsatt)

Nu har du chansen att arbeta på Europas ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Tycker du detta låter spännande? Då ska du fortsätta läsa.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande av svenska hyresbostäder och samhällsfastigheter i Norden. Bolaget är en viktig, pålitlig och självklar samarbetspartner till kommuner, regioner och statliga myndigheter vad gäller utvecklingen av svenska liksom nordiska fastigheter inom social infrastruktur.

Till vårt Stockholmskontor i Nacka behöver vi förstärkning av en senior förvaltare inom affärsområdet samhällsfastigheter med fokus på LSS/HVB. Vi letar efter en person med mycket driv och energi som har kunden i fokus. Teamet som du kommer att bli en del av är mycket erfaret och kompetent med en kultur som genomsyras av stor ödmjukhet, prestigelöshet och entreprenörsanda.

Din roll:

För att kunna lyckas i rollen som senior förvaltare behöver du vara handlingskraftig och agera med lösningen i fokus. Du kommer i huvudsak att arbeta med följande områden:

-Uthyrning och omförhandling av avtal

-Kundvård

-Hyresgästanpassningar

-Fakturahantering

-Myndighetsrelaterad kontakt

 

Vi förväntar oss att du besitter följande kompetens och erfarenhet:

-Hög nivå av kommunikativ förmåga i tal och skrift

-Mycket god förhandlingsvana

-Förvaltning av samhällsfastigheter eller kommersiella fastigheter i minst 5-7 år

-Mycket goda juridiska kunskaper

-Yrkeshögskoleutbildning inom fastighetsförvaltning, 400 poäng

-Tjänstens beskaffenhet kräver att du har körkort och behöver kunna resa i tjänst

SBB - Junior Förvaltare inom förskola/skola (Tillsatt)

Nu har du chansen att arbeta på Europas ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Tycker du detta låter spännande? Då ska du fortsätta läsa.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande av svenska hyresbostäder och samhällsfastigheter i Norden. Bolaget är en viktig, pålitlig och självklar samarbetspartner till kommuner, regioner och statliga myndigheter vad gäller utvecklingen av svenska liksom nordiska fastigheter inom social infrastruktur.

Till vårt Stockholmskontor i Nacka behöver vi förstärkning av en junior förvaltare inom affärsområdet samhällsfastigheter med fokus på skolfastigheter. Vi letar efter en person med mycket driv och energi som har kunden i fokus. Teamet som du kommer att bli en del av är mycket erfaret och kompetent med en kultur som genomsyras av stor ödmjukhet, prestigelöshet och entreprenörsanda.

Din roll:

För att kunna lyckas i rollen som junior förvaltare behöver du vara handlingskraftig och agera med lösningen i fokus. Du kommer i huvudsak att arbeta med följande områden:

-Uthyrning och omförhandling av avtal

-Kundvård

-Hyresgästanpassningar

-Fakturahantering

-Myndighetsrelaterad kontakt

 

Vi förväntar oss att du besitter följande kompetens och erfarenhet:

 

-Hög nivå av kommunikativ förmåga i tal och skrift

-Förhandlingsvana

-Förvaltning av samhällsfastigheter eller kommersiella fastigheter i minst 3 år

-Juridiska kunskaper

-Yrkeshögskoleutbildning inom fastighetsförvaltning, 400 poäng

-Tjänstens beskaffenhet kräver att du har körkort och behöver kunna resa i tjänst

Life Europe - Senior Projektledare interimsuppdrag (Avbrutet)

Start omgående

6 månader

100 procent beläggningsgrad

MTA bygg & anläggning - 2 Kalkylingenjör Halland (Tillsatt)

Vem är du

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kostnadskalkyler och inköpsarbete i byggföretag. 

Du jobbar redan idag som kalkylator eller platschef på ett byggföretag men söker nya utmaningar i ett företag där arbetsglädje och trivsel står högst upp på agendan. 

Om du gillar att vara med från början i ett projekt och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas i vår platta organisation med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator arbetar du med hela processen från anbudsförfrågan till överlämnad offert.

Processen omfattar bland annat genomgång av förfrågningsunderlag, förprojektering, offertförfrågningar, mängdavtagning, resurs- och kapacitetstillsättning samt prissättning.

Du gillar att arbeta både självständigt och i team.

Kontinuerliga kontakter med såväl kollegor, kunder, konsulter och leverantörer är en del i vardagen och du blir spindeln i nätet genom anbudsprocessen.

Vi arbetar idag med systemstöd genom Bidcon, Byggsamordnaren och Powerproject.

Du trivs med att arbeta strukturerat och noggrant och har en god helhetssyn där du förstår olika samband och hur ditt agerande och dina beslut påverkar affären.

Hoivatilat - Affärsutvecklare (Tillsatt)

Inledning

Om du kan tänka dig att arbeta i ett fastighetsbolag i absolut framkant när det gäller aktivt och ansvarsfullt ägande med samhällsnytta i fokus, måste du fortsätta läsa det här.

Hoivatilat är ett modernt fastighetsbolag med starka internationella ägare. Bolaget grundades 2008 i Finland och etablerades på den svenska marknaden 2018. Hoivatilat planerar, utvecklar, bygger och är långsiktiga ägare till samhällsfastigheter avsedda för förskola, skola, vård och omsorg. Alltid med siktet inställt mot framtiden, med en professionell lyhördhet och våra kunders önskemål i fokus

Vi är Hoivatilat – Vi skapar Hus med hjärta.

På vårt stockholmskontor finner du ett seniort team som nu söker ytterligare förstärkning i form av en affärsutvecklare. Vi letar efter en professionell och driven person som, liksom vi andra i teamet, tycker det är viktigt att låta hjärtat ta plats när man är planerar, projekterar, bygger och äger fastigheter.

Är du ett fastighetsproffs som:

–  Vill skapa mervärde för såväl kund som ägare och samhället i stort.

–  Drivs av resultat och är handlingskraftig.

–  Vill tänka stort, utmana invanda mönster och ser du positivt på framtiden.

–  Har hjärtat på rätta stället.

I så fall är vårt erbjudande till dig en position som kräver ansvar, handling, mod och entreprenörskap.

Din roll:

För att kunna lyckas i rollen som affärsutvecklare på Hoivatilat behöver du kunna kombinera dina relationsskapande färdigheter med kompetens inom fastighetsutveckling. Du kommer i huvudsak att arbeta med följande områden:

–  Skapa nya affärsmöjligheter utifrån kundens behov

–  Projektutveckling

–  Markförvärv

–  Avtals- och kontraktshantering

–  Entreprenadupphandling

–  Affärskalkyl

–  Projektledning vid behov

Vi förväntar oss att du besitter följande kompetens eller erfarenhet:

–  Gedigen erfarenhet av affärsutveckling med erfarenhet av alla skeden i projekt men med fokus på tidiga skeden

–  Har ansvarat för och drivit flertalet fastighetsutvecklingsprojekt med fokus på samhällsfastigheter

–  Högskola eller motsvarande utbildning, till exempel civilingenjör eller civilekonom

–  Behärska svenska och engelska väl i tal och skrift

Tjänstens beskaffenhet kräver att du har körkort och behöver kunna resa i tjänst.

Formpipe - Projektkoordinator (Tillsatt)

Formpipe - Junior .Netutvecklare (Tillsatt)

Ikano Bostad - Projektledare (Tillsatt)

Formpipe - Senior .Netutvecklare (Tillsatt)

Svevia - Kalkylingenjör till Falun (Avbrutet)

CA Fastigheter - Byggprojektledare till Kalmar (Tillsatt)

Valtech - .Netutvecklare (Avbruten)

Fyndiq- Pythonutvecklare (Avbruten)

Intendia Group- Teknisk projektledare i Stockholm (Tillsatt)

Episerver- Technical Trainer i Stockholm (Tillsatt)

Episerver- Teknisk projektledare i Stockholm/internationellt (Tillsatt)

Episerver- Senior Director i Stockholm (Tillsatt)

Bukowskis- Ruby-utvecklare i Stockholm (Tillsatt)

Svevia - Funktionsansvarig Klimatneutralitet (Tillsatt)

Svevia - Funktionsansvarig Arbetsmiljö (Tillsatt)

SBB - Fastighetsförvaltare LSS (Tillsatt)

Brothers- Systemansvarig Brothers Butiker (tillsatt)

Brothers- Systemägare E-handel (Tillsatt)

Index Residence- Produktionschef (Avbruten)

Brothers- Systemägare ERP (Avbruten)

JVAB- Entreprenadingenjör (Tillsatt)

JVAB- Mätchef (Tillsatt)

JVAB- Mättekniker (Tillsatt)

Primär Fastighetsförvaltning- Driftledare/områdesansvarig (Tillsatt)

Primär Fastighetsförvaltning- Driftledare/områdesansvarig (Tillsatt)

Ikano Bostad- Projektchef (Tillsatt)

Arbetsledare Mark- Veidekke Anläggning Öst (avbruten)

Kontraktsingenjör- Veidekke Anläggning Öst (Avbruten)

Erlandssons Bygg Öst- Platschef bygg (Tillsatt)

Kalkylator- JVAB (Tillsatt)

Entreprenadingenjör- Ikano Bostad (Tillsatt)

Arbetsledare- Ikano Bostad (Tillsatt)

Veidekke – Projektutvecklare inom anläggning i Stockholm (Avbruten)

Veidekke – Projektchef inom anläggning i Stockholm (Tillsatt)

JVAB – Platschef till Stockholm Norr (Tillsatt)

Ikano Bostad – Kalkylingenjör inom Bygg i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad – Senior Kalkylingenjör inom mark och anläggning i Stockholm (Tillsatt)

Einar Mattsson – Entreprenadingenjör i Stockholm (Tillsatt)

Consto – Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

Sh bygg och anläggning- Platschef i Uppsala (Tillsatt)

Wästbygg- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

JSB- Platschef i Växjö (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Entreprenadingenjör i Stockholm (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Platschef i Halland (Tillsatt)

JSB- Arbetsledare i Hässleholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Projektchef i Uppsala (Tillsatt)

Signalisten- Förvaltningsadministratör i Stockholm (Tillsatt)

Serneke- Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Projekteringsledare i Huskvarna (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetschef i Stockholm (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Platschef i Varberg (Tillsatt)

JSB- Platschef i Malmö (Tillsatt)

Svevia- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

Ramböll- Enhetschef Bro i Stockholm (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Kalkylator i Halmstad (Tillsatt)

Hembla- Biträdande regionchef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetsmiljöingenjör i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Kvalitetsingenjör i Stockholm (Tillsatt)

JSB- Projektledare i Kristianstad (Tillsatt)

JVAB- Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Svevia- Regioncontroller i Stockholm (Tillsatt)

Wallenstam- Kundförvaltare i Stockholm (Tillsatt)

Hembla- Områdeschef i Södertälje (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Entreprenadingenjör i Halland (Tillsatt)

Serneke- Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Kalkylingenjör i Stockholm (Tillsatt)

Serneke- Inköpsansvarig region syd (Tillsatt)

Sats- Byggprojektledare i Stockholm (Tillsatt)

Referenser
Roger Tell

Senior Technical Project Manager

EpiServer

För min del var det en ganska lång process, eftersom att jag aktivt inte sökte något arbete då. Intresset fanns dock där och det var därför bra för min del att jag fick fundera i den takt jag ville. Jag kände mig trygg under hela processen och kunde hela tiden ställa de frågor jag hade till Linkz och hade ständig kontakt med Annika på EpiServer. Jag kunde hela tiden vara öppen och transparent med hur mina tankegångar gick, dessutom fick jag möjligheten att tala med personer som var anställda på EpiServer för att höra deras upplevelse av att arbeta där. Vi kunde sköta dialogerna på distans på ett bra sätt, då detta var ett arbete i Stockholm och jag befann mig inte där under tiden. Jag arbetade på en plats där jag trivdes och hade varit länge så det var viktigt för mig att känslan skulle vara bra hos mig, min gamla arbetsgivare och min nya arbetsgivare – vilket Linkz hela tiden visade stor ödmjukhet inför. Så det var en positiv feeling genom hela processen och jag är fortfarande väldigt nöjd över att vara en del av EpiServer.

Ett urval av våra kunder

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig