s

Ett möte med oss handlar utöver ett karriärsteg även om en möjlighet för dig att få nya perspektiv i ditt yrkesliv.
Vi lyssnar, stöttar och hjälper dig med dina mål.

Timingen i valet av ditt nästa karriärsteg ska kännas naturligt och förväntansfullt.

Karriärmöjligheter

CA Fastigheter - Projektledare Tidiga skeden Malmö

Castellum - Projektutvecklare Göteborg

Castellum - Affärsutvecklare Göteborg

Coromatic - Byggingenjör Stockholm

Ikano Bostad - 2 ackvisitörer Stockholm

Vi söker nu två ackvisitörer till Bostadsutveckling i Stockholm. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten

I rollen som ackvisitör ansvarar du för förvärv av mark, fastigheter och byggrätter. Du kartlägger marknaden för att hitta möjliga förvärv, gör marknadsanalyser, utformar idéer, förhandlar och genomför affärer. Du söker aktivt upp och utvecklar långsiktiga relationer med kommuner, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. I rollen ingår det att ständigt utveckla och förvalta marknadsområdets byggrättsportfölj. Du har nära samarbete med ackvisitörer, projektutvecklare och många andra inom Ikano Bostad. Du rapporterar till Ackvisitionschefen.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

– Högskoleutbildning med byggteknisk, arkitektonisk eller motsvarande inriktning

– Flera års erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen

– Erfarenhet från projektutveckling

– Goda kunskaper om de kommunala processerna, PBL och exploateringsfrågor

– Goda kunskaper inom fastighetsekonomi och fastighetsjuridik

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du behöver vara en god förhandlare som drivs av att hitta affärsmöjligheter. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar och bibehåller långsiktiga relationer. Du kan uttrycka dig väl i både tal som skrift. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare som trivs med att motivera andra, då kan det vara dig vi söker. B-körkort är ett krav.

Bli en del av oss

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april. Mer information om tjänsten kan ges av Reza Rad, 070-7822899, reza@linkz.se.

 

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

MTA bygg & anläggning - Platschef Halland (Tillsatt)

Vi söker dig

MTA expanderar norrut och har ett antal stora kommande projekt norr om Varberg och i Kungsbacka. Vi vill på lite längre sikt även etablera oss i Göteborgsområdet.

Vi söker dig som redan idag arbetar som platschef i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka och har ett väl etablerat kontaktnät i området.

Nu har du chansen att få vara med från början när vi startar upp en ny verksamhet och få vara delaktig i skapandet av ett vinnande team.

Arbetsuppgifter

Som Produktionsledare (Platschef) på MTA arbetar du med allt ifrån nyproduktion av olika bygg- och anläggningsprojekt till anpassningar och ombyggnationer i befintliga fastigheter.

Du ansvarar planering och produktionsledning, arbetsmiljö, samordning med underentreprenörer och leverantörer, uppföljning av projektbudget och är kundens huvudkontakt i projektorganisationen.

Gemensamt för en tjänst hos MTA är att du får du möjlighet att leda och delta i många intressanta bygg- och anläggningsprojekt och arbeta i ett värderingsstyrt byggföretag som sätter arbetsglädje och trivsel i fokus.

Kompetens och utbildning

Du är har minst 5 års erfarenhet som platschef inom nyproduktion och ombyggnader.

Under din karriär har du samlat på dig bred teknisk kunskap om byggprocessen och dokumenterad erfarenhet inom planering, kostnadsuppföljning, KMA samt produktion. Erfarenhet av ledarskap och vana att hantera personal i en projektorganisation är också viktigt.

Personlighet

För oss är det viktigt med självständighet och god initiativförmåga samt förmåga att hitta lösningar. Du är genuint intresserad av projektledning, personal och är kundorienterad. Vidare trivs du med att arbeta strukturerat och noggrant och har en god helhetssyn där du förstår olika samband och hur ditt agerande och dina beslut påverkar affären. Vi söker en naturlig ledare som trivs med att motivera andra runt omkring sig. Om du gillar att vara mitt i projekten och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas hos oss!

SBB - Senior förvaltare inom LSS/HVB

Nu har du chansen att arbeta på Europas ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Tycker du detta låter spännande? Då ska du fortsätta läsa.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande av svenska hyresbostäder och samhällsfastigheter i Norden. Bolaget är en viktig, pålitlig och självklar samarbetspartner till kommuner, regioner och statliga myndigheter vad gäller utvecklingen av svenska liksom nordiska fastigheter inom social infrastruktur.

Till vårt Stockholmskontor i Nacka behöver vi förstärkning av en senior förvaltare inom affärsområdet samhällsfastigheter med fokus på LSS/HVB. Vi letar efter en person med mycket driv och energi som har kunden i fokus. Teamet som du kommer att bli en del av är mycket erfaret och kompetent med en kultur som genomsyras av stor ödmjukhet, prestigelöshet och entreprenörsanda.

Din roll:

För att kunna lyckas i rollen som senior förvaltare behöver du vara handlingskraftig och agera med lösningen i fokus. Du kommer i huvudsak att arbeta med följande områden:

-Uthyrning och omförhandling av avtal

-Kundvård

-Hyresgästanpassningar

-Fakturahantering

-Myndighetsrelaterad kontakt

 

Vi förväntar oss att du besitter följande kompetens och erfarenhet:

 

-Hög nivå av kommunikativ förmåga i tal och skrift

-Mycket god förhandlingsvana

-Förvaltning av samhällsfastigheter eller kommersiella fastigheter i minst 5-7 år

-Mycket goda juridiska kunskaper

-Yrkeshögskoleutbildning inom fastighetsförvaltning, 400 poäng

-Tjänstens beskaffenhet kräver att du har körkort och behöver kunna resa i tjänst

SBB - Junior Förvaltare inom förskola/skola (Tillsatt)

Nu har du chansen att arbeta på Europas ledande fastighetsbolag inom social infrastruktur. Tycker du detta låter spännande? Då ska du fortsätta läsa.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande av svenska hyresbostäder och samhällsfastigheter i Norden. Bolaget är en viktig, pålitlig och självklar samarbetspartner till kommuner, regioner och statliga myndigheter vad gäller utvecklingen av svenska liksom nordiska fastigheter inom social infrastruktur.

Till vårt Stockholmskontor i Nacka behöver vi förstärkning av en junior förvaltare inom affärsområdet samhällsfastigheter med fokus på skolfastigheter. Vi letar efter en person med mycket driv och energi som har kunden i fokus. Teamet som du kommer att bli en del av är mycket erfaret och kompetent med en kultur som genomsyras av stor ödmjukhet, prestigelöshet och entreprenörsanda.

Din roll:

För att kunna lyckas i rollen som junior förvaltare behöver du vara handlingskraftig och agera med lösningen i fokus. Du kommer i huvudsak att arbeta med följande områden:

-Uthyrning och omförhandling av avtal

-Kundvård

-Hyresgästanpassningar

-Fakturahantering

-Myndighetsrelaterad kontakt

 

Vi förväntar oss att du besitter följande kompetens och erfarenhet:

 

-Hög nivå av kommunikativ förmåga i tal och skrift

-Förhandlingsvana

-Förvaltning av samhällsfastigheter eller kommersiella fastigheter i minst 3 år

-Juridiska kunskaper

-Yrkeshögskoleutbildning inom fastighetsförvaltning, 400 poäng

-Tjänstens beskaffenhet kräver att du har körkort och behöver kunna resa i tjänst

Life Europe - Senior Projektledare interimsuppdrag (Avbrutet)

Start omgående

6 månader

100 procent beläggningsgrad

MTA bygg & anläggning - 2 Kalkylingenjör Halland (Tillsatt)

Vem är du

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kostnadskalkyler och inköpsarbete i byggföretag. 

Du jobbar redan idag som kalkylator eller platschef på ett byggföretag men söker nya utmaningar i ett företag där arbetsglädje och trivsel står högst upp på agendan. 

Om du gillar att vara med från början i ett projekt och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas i vår platta organisation med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator arbetar du med hela processen från anbudsförfrågan till överlämnad offert.

Processen omfattar bland annat genomgång av förfrågningsunderlag, förprojektering, offertförfrågningar, mängdavtagning, resurs- och kapacitetstillsättning samt prissättning.

Du gillar att arbeta både självständigt och i team.

Kontinuerliga kontakter med såväl kollegor, kunder, konsulter och leverantörer är en del i vardagen och du blir spindeln i nätet genom anbudsprocessen.

Vi arbetar idag med systemstöd genom Bidcon, Byggsamordnaren och Powerproject.

Du trivs med att arbeta strukturerat och noggrant och har en god helhetssyn där du förstår olika samband och hur ditt agerande och dina beslut påverkar affären.

Hoivatilat - Affärsutvecklare (Tillsatt)

Inledning

Om du kan tänka dig att arbeta i ett fastighetsbolag i absolut framkant när det gäller aktivt och ansvarsfullt ägande med samhällsnytta i fokus, måste du fortsätta läsa det här.

Hoivatilat är ett modernt fastighetsbolag med starka internationella ägare. Bolaget grundades 2008 i Finland och etablerades på den svenska marknaden 2018. Hoivatilat planerar, utvecklar, bygger och är långsiktiga ägare till samhällsfastigheter avsedda för förskola, skola, vård och omsorg. Alltid med siktet inställt mot framtiden, med en professionell lyhördhet och våra kunders önskemål i fokus

Vi är Hoivatilat – Vi skapar Hus med hjärta.

På vårt stockholmskontor finner du ett seniort team som nu söker ytterligare förstärkning i form av en affärsutvecklare. Vi letar efter en professionell och driven person som, liksom vi andra i teamet, tycker det är viktigt att låta hjärtat ta plats när man är planerar, projekterar, bygger och äger fastigheter.

Är du ett fastighetsproffs som:

–  Vill skapa mervärde för såväl kund som ägare och samhället i stort.

–  Drivs av resultat och är handlingskraftig.

–  Vill tänka stort, utmana invanda mönster och ser du positivt på framtiden.

–  Har hjärtat på rätta stället.

I så fall är vårt erbjudande till dig en position som kräver ansvar, handling, mod och entreprenörskap.

Din roll:

För att kunna lyckas i rollen som affärsutvecklare på Hoivatilat behöver du kunna kombinera dina relationsskapande färdigheter med kompetens inom fastighetsutveckling. Du kommer i huvudsak att arbeta med följande områden:

–  Skapa nya affärsmöjligheter utifrån kundens behov

–  Projektutveckling

–  Markförvärv

–  Avtals- och kontraktshantering

–  Entreprenadupphandling

–  Affärskalkyl

–  Projektledning vid behov

Vi förväntar oss att du besitter följande kompetens eller erfarenhet:

–  Gedigen erfarenhet av affärsutveckling med erfarenhet av alla skeden i projekt men med fokus på tidiga skeden

–  Har ansvarat för och drivit flertalet fastighetsutvecklingsprojekt med fokus på samhällsfastigheter

–  Högskola eller motsvarande utbildning, till exempel civilingenjör eller civilekonom

–  Behärska svenska och engelska väl i tal och skrift

Tjänstens beskaffenhet kräver att du har körkort och behöver kunna resa i tjänst.

Formpipe - Projektkoordinator (Tillsatt)

Formpipe - Junior .Netutvecklare (Tillsatt)

Ikano Bostad - Projektledare (Tillsatt)

Formpipe - Senior .Netutvecklare (Tillsatt)

Svevia - Kalkylingenjör till Falun (Avbrutet)

CA Fastigheter - Byggprojektledare till Kalmar (Tillsatt)

Valtech - .Netutvecklare (Avbruten)

Fyndiq- Pythonutvecklare (Avbruten)

Intendia Group- Teknisk projektledare i Stockholm (Tillsatt)

Episerver- Technical Trainer i Stockholm (Tillsatt)

Episerver- Teknisk projektledare i Stockholm/internationellt (Tillsatt)

Episerver- Senior Director i Stockholm (Tillsatt)

Bukowskis- Ruby-utvecklare i Stockholm (Tillsatt)

Svevia - Funktionsansvarig Klimatneutralitet (Tillsatt)

Svevia - Funktionsansvarig Arbetsmiljö (Tillsatt)

SBB - Fastighetsförvaltare LSS (Tillsatt)

Brothers- Systemansvarig Brothers Butiker (tillsatt)

Brothers- Systemägare E-handel (Tillsatt)

Index Residence- Produktionschef (Avbruten)

Brothers- Systemägare ERP (Avbruten)

JVAB- Entreprenadingenjör (Tillsatt)

JVAB- Mätchef (Tillsatt)

JVAB- Mättekniker (Tillsatt)

Primär Fastighetsförvaltning- Driftledare/områdesansvarig (Tillsatt)

Primär Fastighetsförvaltning- Driftledare/områdesansvarig (Tillsatt)

Ikano Bostad- Projektchef (Tillsatt)

Arbetsledare Mark- Veidekke Anläggning Öst (avbruten)

Kontraktsingenjör- Veidekke Anläggning Öst (Avbruten)

Erlandssons Bygg Öst- Platschef bygg (Tillsatt)

Kalkylator- JVAB (Tillsatt)

Entreprenadingenjör- Ikano Bostad (Tillsatt)

Arbetsledare- Ikano Bostad (Tillsatt)

Veidekke – Projektutvecklare inom anläggning i Stockholm (Avbruten)

Veidekke – Projektchef inom anläggning i Stockholm (Tillsatt)

JVAB – Platschef till Stockholm Norr (Tillsatt)

Ikano Bostad – Kalkylingenjör inom Bygg i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad – Senior Kalkylingenjör inom mark och anläggning i Stockholm (Tillsatt)

Einar Mattsson – Entreprenadingenjör i Stockholm (Tillsatt)

Consto – Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

Sh bygg och anläggning- Platschef i Uppsala (Tillsatt)

Wästbygg- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

JSB- Platschef i Växjö (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Entreprenadingenjör i Stockholm (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Platschef i Halland (Tillsatt)

JSB- Arbetsledare i Hässleholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Projektchef i Uppsala (Tillsatt)

Signalisten- Förvaltningsadministratör i Stockholm (Tillsatt)

Serneke- Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Projekteringsledare i Huskvarna (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetschef i Stockholm (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Platschef i Varberg (Tillsatt)

JSB- Platschef i Malmö (Tillsatt)

Svevia- Arbetsledare i Stockholm (Tillsatt)

Ramböll- Enhetschef Bro i Stockholm (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Kalkylator i Halmstad (Tillsatt)

Hembla- Biträdande regionchef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Arbetsmiljöingenjör i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Kvalitetsingenjör i Stockholm (Tillsatt)

JSB- Projektledare i Kristianstad (Tillsatt)

JVAB- Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Svevia- Regioncontroller i Stockholm (Tillsatt)

Wallenstam- Kundförvaltare i Stockholm (Tillsatt)

Hembla- Områdeschef i Södertälje (Tillsatt)

MTA bygg och anläggning- Entreprenadingenjör i Halland (Tillsatt)

Serneke- Platschef i Stockholm (Tillsatt)

Ikano Bostad- Kalkylingenjör i Stockholm (Tillsatt)

Serneke- Inköpsansvarig region syd (Tillsatt)

Sats- Byggprojektledare i Stockholm (Tillsatt)

Referenser
Roger Tell

Senior Technical Project Manager

EpiServer

För min del var det en ganska lång process, eftersom att jag aktivt inte sökte något arbete då. Intresset fanns dock där och det var därför bra för min del att jag fick fundera i den takt jag ville. Jag kände mig trygg under hela processen och kunde hela tiden ställa de frågor jag hade till Linkz och hade ständig kontakt med Annika på EpiServer. Jag kunde hela tiden vara öppen och transparent med hur mina tankegångar gick, dessutom fick jag möjligheten att tala med personer som var anställda på EpiServer för att höra deras upplevelse av att arbeta där. Vi kunde sköta dialogerna på distans på ett bra sätt, då detta var ett arbete i Stockholm och jag befann mig inte där under tiden. Jag arbetade på en plats där jag trivdes och hade varit länge så det var viktigt för mig att känslan skulle vara bra hos mig, min gamla arbetsgivare och min nya arbetsgivare – vilket Linkz hela tiden visade stor ödmjukhet inför. Så det var en positiv feeling genom hela processen och jag är fortfarande väldigt nöjd över att vara en del av EpiServer.

Ett urval av våra kunder

Missa aldrig det senaste från oss –
prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig