Interimkonsult IT
Interimkonsult IT
Interimkonsult IT

Att ta in en interimskonsult IT

Med vår mångåriga erfarenhet av IT-branschen har vi inte bara en omfattande marknadskännedom utan förstår också värdet av välfungerade organisationer.

När du behöver rätt kompetens för nästa projekt eller fylla en oväntad lucka i verksamheten. Då är en erfaren IT-interimskonsult med senior kompetens ett perfekt alternativ.

Kontakta oss så hjälper vi er hitta rätt IT-konsult.

Vår process steg för steg

1 .Briefing
Vi säkerställer att rekryteringskonsulten och uppdragsgivaren har en gemensam bild av uppdraget. Tillsammans fastställs en kravprofil, en tydlig strategi och en tidsplan för uppdraget.


2. Referenstagning

Vi genomför alltid en högkvalitativ referenstagning innan interimskonsulter presenteras för er.

3. Presentation
Vi presenterar interimskonsulter för er i ett möte och ni erhåller en skriftlig presentation som innehåller CV, intervjusammanfattning och deras ekonomiska villkor.


4. Uppdragssignering
Ett uppdragserbjudande presenteras för en slutlig interimskonsult. I vår process ingår det även att vi 6 månader efter genomfört rekryteringsuppdrag följer upp med båda parter.

Därför ska du välja Linkz

Har du en fråga, har vi garanterat svaret. Ta kontakt med oss genom formuläret till höger så återkommer vi så snart vi kan.

Experter på interimkonsulter inom IT

Kontakta oss så hjälper vi er hitta er nästa IT-konsult.

Relationsskapande rekryteringsföretag och interimsspecialister inom IT, bygg och fastighetsbranschen. Utgår från Stockholm, uppdrag i hela Sverige

Kontakta oss

Sundbybergs Torg 1

172 67 Sundbyberg
C/o Helio

010-16 00 640

samtal@linkz.se

Copyright Linkz AB